خبر فوری

 
پیشنهاد مشروط پاکستان برای مذاکره با هند / سخنرانی شاه محمود قریشی در عمرکوت
کد خبر :1081719991

21:31 1398/06/09


برچسب ها : امام حسین علیه السلام, پاکستان, سازمان ملل, سازمان همکاری اسلامی, فلسفه حسینی, هند, کشمیر, یزید,

پاکستان با اعلام پیش شرط مذاکرات با هندوستان، اظهار داشت درصورتیکه منع رفت و آمد در کشمیر لغو، رهبران کشمیر آزاد و دسترسی به آنها انجام شود، آماده مذاکرات با هند خواهد بود.


اسلام آباد: به گزارش راز نیوز، پاکستان با اعلام پیش شرط مذاکرات با هندوستان، اظهار داشت درصورتیکه منع رفت و آمد در کشمیر لغو، رهبران کشمیر آزاد و دسترسی به آنها انجام شود، آماده مذاکرات با هند خواهد بود. گفتنی است عمران خان نخست وزیر پاکستان نیز در دفعات متعدد در بیانات خود متذکر شده است که مذاکرات با هند اکنون انجام نخواهد شد. اما طبق گزارش نیویورک تایمز، عمران خان یک روز قبل در بیانات خود گفته بود در حالی که تصمیم الحاق غیر قانونی کشمیر پس گرفته شود، حکومت نظامی پایان یابد و نیروهای نظامی ارتش هند بازگردند، آماده مذاکرات با دهلی‌نو خواهد بود. همچنین شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان نیز در گفتگو با بی بی سی چنین پیش شرط هایی را برای مذاکره با هند اعلام کرده است. وی در مصاحبه خبری خود گفت: پاکستان همواره بر مذاکرات اصرار ورزیده و هیچگاه از این اقدام سرباز نزده است، اما این هند است که همیشه از فضا سازی برای مذاکرات جلوگیری به عمل آورده است. وی با اشاره به وضعیت موجود در کشمیر، اظهار داشت: در این منطقه مقررات نظامی در نظر گرفته شده اند که درپی آن مردم مظلوم روزها و شب های خود را با مبارزه با زندگی و مرگ سپری می‌کنند، روند تجاوز به زنان نیز ادامه دارد که در چنین صورتی نمی‌توان مذاکرات را انجام داد.
وزیر امور خارجه پاکستان با تشریح نظر خود گفت: مردم کشمیر مهم‌ترین طرف در مسئله هستند، اگر هند در مورد گفتگو جدی است، باید اجازه دیدار با رهبران کشمیری را دهد؛ زیرا باید احساسات کشمیری ها را دید و با بی توجهی به احساسات آنها نمی‌توان بر میز مذاکره نشست. وی بار دیگر تاکید کرد که اولویت پاکستان همیشه صلح بوده و پاکستان هرگز سیاست تهاجمی را انتخاب نکرده است، زیرا پاکستان گزینه جنگی ندارد.
شاه محمود قریشی اظهار داشت: دو کشور مسلح به سلاح های هسته ای نمی‌توانند خسارت های جنگ را تحمل کنند، اما حزب تحریک انصاف پاکستان پس از روی کار آمدن در دفعات متعدد راه حل گفتگو را به دهلی نو پیشنهاد داده است. وی گفت، درصورت تحمیل جنگ به پاکستان ، پاسخ قاطعانه و دندان شکنی خواهیم داد، همچون پاسخی که در 27 فوریه درپی تجاوز به پاکستان در 26 فوریه، دادیم. وی طی اشاره به آزمایش موفقیت آمیز موشک "غزنوی" توسط پاکستان، بیان داشت که ملت پاکستان آماده است.

موضوع کشمیر، اکنون به محور توجه جهانیان تبدیل شده است

شاه محمود حسین قریشی درپی ذکر موفقیت های بین المللی پاکستان در سطح دیپلماتیک، گفت: مسئله ای که تا مدت ها پشت پرده بود، اکنون به کانون توجه دنیا تبدیل شده است. اکنون در کل دنیا درخصوص موضوع کشمیر گفتگو می شود، آن را به موضوع گفتگو در شورای امنیت تبدیل کردیم، علاوه بر آن در کل دنیا من جمله در غرب درمورد کشمیر تظاهرات انجام می‌شوند. اکنون این درگیری به عنوان مسئله ای بین المللی شناخته می‌شود و دیگر تنها مسئله بین دو کشور نیست، زیرا 11 قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در این رابطه وجود دارند و دهلی‌نو ملزم به اجرای این قطعنامه ها است.

کشورهای حاشیه خلیج فارس با آشکار شدن حقایق از پاکستان حمایت میکنند

وزیر خارجه پاکستان با گفتگو درخصوص خاتمه وضعیت ویژه کشمیر و نقض مداوم حقوق بشر در این ناحیه و مواضع کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: این کشورها با هند روابط اقتصادی دارند، اما موضع آنها نسبت به کشمیر واضح است. وی با یادآوری گذشته گفت، در زمانیکه پاکستان درحال تبدیل شدن به دو قسمت بود، این دولت ها در وضعیت بحرانی درکنار پاکستان بودند که ملت نباید آن را فراموش کند. ملت پاکستان نباید دچار ناامیدی شود، زیرا با آشکار و نمایان شدن حقایق درمورد کشمیر، کشورهای حوزه خلیج فارس از پاکستان حمایت خواهند نمود. وی با انتقاد از اظهارات نمایندگان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، گفت: کشورهای او آی سی با مردم کشمیر همدردی می‌کنند اما حاکمان باتوجه به علایق و منافع خود، صحبت هایی می‌کنند. رای مردمی تفکر حاکمان را تغییر می‌دهد، اما درصورت نمایان شدن حقایق کشمیر، نظر حاکمان نیز قطعا تغییر خواهد یافت.

محمود حسین قریشی طی گفتگو در مورد نقش آمریکا، بیان داشت، هند شریک استراتژیکی آمریکا است، اما واشنگتن به تنهایی می‌تواند بر دهلی‌نو تاثیر گذارد تا بتوان مسئله کشمیر را حل کرد.


سخنرانی در عمر کوت

 

شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان با سخنرانی در تظاهرات سازماندهی شده توسط جامعه هندو در عمر کوت برای ابراز همبستگی با مردم کشمیر و علیه جنایات هند، گفت: "تجمع امروز سیاسی نیست، تجمع امروز پیام همبستگی است. نخست وزیر به دلیل مشغله کاری نتوانست در این تجمع حضور یافته و سخنرانی کند، بنابراین من حامل پیام ایشان هستم. وی افزود: در مناطق تھرپارکر و عمرکوت، جمعیت زیادی از جامعه هندو حضور دارد، امروز باید پیام به گوش مودی و جی شنکر برسد که شما ها امروز نمی‌توانید در سرینگر مقابل مسلمانان بایستید، اما امروز مقابل جامعه هندو ایستاده ام و (سخنرانی میکنم) . اسلام دارای فسلفه ای با عناوین به رسمیت شناختن حقوق همه و پیشرفت جامعه است، ما به همان اندازه ای که دیگران می‌توانند، شما را نیز به عنوان یک پاکستانی خوب قبول داریم، ما از هندو، سینگه و مسیحیت حفاظت خواهیم نمود و اجازه نخواهیم داد حقوق هیچ یک از اقلیت های مذهبی پایمال شود. هند امروز، فلسفه سیاسی نهرو و گاندی را نفی می‌کند، امروزه تفکر آر اس اس در هندوستان غالب شده است، مودی فاشیست اجازه برگزاری نماز عید و قربانی را به مردم کشمیر نداد، روز جمعه مساجد را قفل کردند، مودی مساجد را در کشمیر ویران کرد اما معابد در پاکستان همچنان پابرجا هستند، مودی اجازه ورود به رهبری منتخب مردمی و رسانه های بین المللی به کشمیر را نداد، اما هریک از نمایندگان حقوق بشری اجازه ورود به کشمیر آزاد را دارند. وضعيت کشمیر رو به وخامت است، پیام درندگی ارسال می‌شود، افراط گرایان RSS به آنجا فرستاده می‌شوند اما کشمیری ها ضعیف نیستند، گلوله ها تمام می‌شوند اما سینه های سپر شده مقابل این گلوله ها نه؛ هند گوش دهد که اشتیاق پاسخ کوخ را با سنگ دادن داریم، دست دراز کردن مقابل یزید منافی با فلسفه حسینی (علیه السلام) خواهد بود، آماده خروج برای عظمت سرزمین مادری هستیم و ای مودی، این ملت اهداف تو را با خاک یکسان خواهد کرد."

ارسال نظر

 
1