خبر فوری

 
 
تأکید یونیسف بر تقویت اقدامات برای محافظت از کودکان پاکستان در برابر تغییرات اقلیمی
کد خبر :1905739519

10:16 1404/02/19


برچسب ها : اسلام آباد, صندوق کودکان سازمان ملل متحد, مصدق ملک, وزیر تغییرات اقلیمی و هماهنگی زیست‌محیطی پاکستان, یونیسف,

یونیسف در دیدار با وزیر تغییرات اقلیمی پاکستان بر تقویت اقدامات برای حفاظت از کودکان در برابر تأثیرات فزاینده تغییرات اقلیمی تأکید کرد.


اسلام آباد: به گزارش راز نیوز| هیئت عالی رتبه صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) طی دیدار با وزیر تغییرات اقلیمی پاکستان، بر تعهد خود برای تقویت تلاش‌ها به منظور محافظت از کودکان این کشور در برابر اثرات فزاینده تغییرات اقلیمی تأکید کرد.

طبق جزئیات منتشر شده، عبدالله فاضل نماینده یونیسف در پاکستان روز پنجشنبه با سناتور مصدق مسعود ملک، وزیر فدرال تغییرات اقلیمی پاکستان دیدار و درباره سیاست‌ های کاهش آسیب‌ پذیری کودکان در برابر تغییرات اقلیمی گفتگو کرد.

فاضل با اشاره به اینکه کودکان پاکستانی از جمله آسیب‌پذیرترین اقشار جهان در برابر تهدیدات اقلیمی هستند، گفت: «کودکان در پاکستان همانند سایر نقاط جهان با خطرات شدید اقلیمی مواجه‌اند و باید به سرعت با سرمایه گذاری در زیرساخت‌های آموزش، سلامت و آب، آینده‌ای امن را برای آنان تضمین کنیم».

وی افزود: برنامه‌های کنونی یونیسف در پاکستان حدود شش میلیون کودک را تحت پوشش قرار داده و تمرکز آن‌ها بر بهداشت، آموزش و توانمندسازی مهارتی است. این سازمان همچنین در تلاش است تا نسل جوان را برای ایفای نقش مؤثر در رشد پایدار اقتصادی و اجتماعی توانمند سازد.

سناتور ملک نیز با استقبال از حمایت‌های یونیسف، بار دیگر بر تعهد دولت برای قرار دادن جوانان در اولویت اقدامات اقلیمی تأکید کرد و افزود: «سرمایه‌گذاری در جوانان، برای پرورش رهبری اقلیمی و تحقق اهداف توسعه پایدار، بسیار حیاتی است.» او همچنین بر استفاده از منابع مالی اقلیمی برای اجرای طرح‌های متمرکز بر کودکان نیز تأکید کرد.

عبدالله فاضل در پایان با تبریک به مصدق ملک به مناسبت انتصاب جدیدش، برای وی موفقیت و پیشرفت روز افزون را آرزو کرد.

این دیدار بر ضرورت همکاری مشترک برای محافظت از کودکان و زیرساخت‌های حیاتی در برابر تهدیدات اقلیمی تأکید داشت. پاکستان که در زمره کشورهای بسیار آسیب‌پذیر اقلیمی قرار دارد، با چالش‌های فزاینده‌ای همچون شرایط جوی حاد روبه‌روست که سلامت و آموزش کودکان را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این نشست، راهبردهای جاری و آتی برای کاهش این خطرات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر

 
1