خبر فوری

 
 
درخواست کمیته کنگره آمریکا برای نظارت بر نقض حقوق بشر در پاکستان
کد خبر :1807107803

17:18 1404/04/25


برچسب ها : اعضای کنگره آمریکا, پاکستان و آمریکا, پاکستان و افغانستان, حزب تحریک انصاف پاکستان, حقوق بشر, دونالد ترامپ, عمران خان, نقض حقوق بشر, نماینده کنگره آمریکا, کنگره آمریکا,

کمیته کنگره آمریکا از دولت ترامپ خواست تا بر آنچه که ادعای نقض گسترده حقوق بشر در سراسر پاکستان است، نظارت دقیق داشته باشد، چرا که شاهدان از وقوع فجایع حقوق بشری در این کشور گزارش داده‌اند.


واشنگتن: به گزارش راز نیوز | رئیس یکی از کمیته‌های کنگره آمریکا از دولت ترامپ خواست تا بر آنچه که ادعای نقض گسترده حقوق بشر در سراسر پاکستان است، نظارت دقیق داشته باشد، چرا که شاهدان از وقوع فجایع حقوق بشری در این کشور گزارش داده‌اند.

در جلسه استماع کمیته کنگره آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در پاکستان، کریستوفر اسمیت نماینده جمهوری‌خواه و معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر تام لانتوس، اظهار داشت: «این وضعیت به‌طرز غیرعادی وخیم است و نه تنها کنگره بلکه دولت آمریکا نیز باید با دقت و هوشیاری نسبت به آن واکنش نشان دهد.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که زلفی بخاری دستیار سابق عمران خان نخست‌وزیر پیشین پاکستان، در برابر کمیته ادعا کرد که عمران خان و همسرش در حدود 200 پرونده قضایی به طور ناحق و صرفاً بر اساس انگیزه‌های سیاسی متهم شده‌اند.

کریستوفر اسمیت همچنین تأکید کرد: آمریکا نمی‌تواند در زمانی که نفوذ نظامیان بر حاکمیت مدنی پاکستان فزونی یافته، سکوت اختیار کند.

زلفی بخاری در بیانیه خود اظهار داشت: حقوق بنیادین شهروندان پاکستانی به شدت محدود شده است، رسانه‌ها به سکوت واداشته شده‌اند و کسانی که جرأت ابراز مخالفت دارند، یا از کار برکنار می‌شوند و یا مجبور به ترک کشور می‌گردند.

او همچنین افزود: قوه قضائیه نیز از صدور آراء مستقل و منصفانه بازداشته شده و تحت فشار و اصلاحات پارلمانی قرار دارد.

صادق امینی، بنیان‌گذار شبکه افغانستان ایمپکت، نیز در این جلسه به «دورویی» در روابط پاکستان و آمریکا اشاره کرد و مدعی شد که عمران خان توسط دولت آمریکا برای فریب دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، به کار گرفته شده است.

وی گفت: «عمران خان پیام صلح طالبان را به واشنگتن برد، در حالی که این یک فریب زیرکانه بود که توسط همتایان روسی آنها طراحی شده بود.»

امینی افزود: «آنها موفق شدند ترامپ را قانع کنند که با این گروه‌های تروریستی توافق صلح امضا کند که نتیجه آن فقط تقویت طالبان بود. شکست این روند صلح اجتناب‌ناپذیر بود و پس از آن خروج آمریکا و تشکیل نظامی جنسیتی تبعیض‌آمیز در کابل رخ داد.»

او همچنین عنوان کرد: عمران خان به عنوان نخست‌وزیر نقش سخنگوی طالبان را ایفا کرد و تلاش داشت تصویری ارائه دهد که طالبان گروهی محلی و در جهت منافع مردم افغانستان فعالیت می‌کند.

امینی در پایان اظهار داشت: «رهبران پاکستانی، چه نظامی و چه مدنی، از تهدید طالبان شکایت می‌کنند، اما همچنان مدعی‌اند طالبان برای افغانستان خوب و برای پاکستان بد هستند که این دیدگاه دوجانبه و متناقض است.»

ارسال نظر

 
1